Jobb, trening og helse

Litt om jobb, trening og helse

Det er ikke noe tvil om at mennesker jobber ganske mye. Noen jobber så klart mer enn det andre gjør, men det er ikke noe tvil om at de fleste jobber hardt og presser seg selv ganske godt. Man blir ofte veldig sliten, spesielt når man kommer hjem og man føler at man mangler ganske mye energi. Det er så klart ikke alle som har det sånn, selv om man så klart ikke kan unngå å bli sliten i det hele tatt. Det kommer litt an på hva slags jobb du har og hva du driver med mens det er på jobb. Det kommer også an på hva du gjør på fritiden din. Hvis du for eksempel sover ganske lite, så er det ikke så veldig rart at man blir sliten. Søvn er utrolig viktig og det er da kroppen leger seg. Søvn er vi nødt til å ha og dette vil hjelpe uansett om du sliter med å være mye sliten før jobb, på jobb eller etter jobb.

Det er kanskje litt vanskelig å tro det innimellom men det er faktisk sånn at trening gir deg mer energi. Så klart føles det ikke sånn ut med en gang. Har man ikke trent på lenge blir man kanskje skikkelig støl og føler det bare er vondt og ikke hjelper. Man må holde det gående en stund og man kommer til å legge merke til at det har ganske mye å si. Trenings hjelper både for psykisk og fysisk helse, og det er virkelig noe de fleste bør gjøre mer av. Enten om dette er å gå en tur, jogge, trene styrke, eller noe annet. All trening er bra og vil hjelpe i stor grad. Det er ikke noe tvil om at helse er viktig. En god helse får du av flere ting som blant annet mat og trening. Hvis du får nok med søvn, samt god søvn, så vil dette være utrolig flott.

Noen ganger kan man bli skadet når man trener enten om dette er profesjonelt eller ikke. Damen med navnet Schibevaag hadde en kitesurfing ulykke og tok derfor en neseplastikk operasjon – som er et inngrep hvor man endrer på formen nesen man allerede har. Det kan være mange flere grunner for å gjøre dette, eller i alle fall flere grunner for at flere velger å gjøre dette. De som velger å ta neseplastikk kan for eksempel gjøre dette fordi de vil ha et annet utseende på nesen, eller så kan det være for å klare puste bedre hvis det er trangt for luft å gå igjennom. Det kan også være ved skader som skjedde med damen vi snakket om over.