Karriereendring.

 

Mesteparten av tiden man lever går til jobbing. Etter endte studier venter et helt liv med arbeid, før man blir pensjonist. Med så mange år med arbeid, er det ikke rart mange mennesker ønsker å gjøre en karriereendring i løpet av livet. De fleste kommer til å bytte jobb minst et par ganger, og det kan det være flere grunner til.

Det kan hende man ikke lenger føler man får ut sitt potensiale eller at man ikke møter nok utfordringer til at man kan fortsette å utvikle seg. De fleste ønsker en jobb som gir glede og som utfordrer intellektet, slik at man kan utvikle seg både som menneske og i forhold til jobben. Dersom man ikke lenger føler en driv etter å kunne gjøre noe bedre eller at man ønsker å bidra i arbeidet, vil dette være et klart tegn for at man bør vurdere et karrierebytte.

Det finnes da flere muligheter man kan velge mellom for å få til den endringen man ønsker. Man kan forsøke å få til en ordning med arbeidsgiver, slik at man kan få flere eller andre typer arbeidsoppgaver, eller så kan man Bytte til en helt annen type jobb.